2021-06-11 775 浏览
#BABASTATION 💛#巴巴站 💛而家小编就要介绍俾你哋✨✨佢系位于荃湾路德围嘅一间印度咖喱店 👅👅店主都系印度人 所以呢度啲咖喱完全系正宗嘅印度咖喱✨✨成日都见到好多人排队 所以小编都早啲特登去𠮶边食 费事要等太耐🙊小编建议大家都早少少去食 咁就唔使排队排咁耐😻😻😻店舖嘅装饰好靓 仲放咗唔少酒 而墙壁放咗唔少嘅海报 上面有啲励志嘅金句😤😤✨ 虽然座位有少少逼 同埋店舖面积可能有少少细 但系绝对阻唔到小编为食嘅心情 😻😻所以我都相信唔会因为咁而令到大家唔去食嘢😋建议大家快啲收藏呢个po 即刻约埋friend一齐去啦😋😋正宗咖喱杂菜 $50💰(8/10)一上到枱 小编已经闻到好香好香😋😋即刻流晒口水💦💦大家记住加大只系加$15💛 有多啲薄饼同埋多好多饭😋😋个薄饼真系好热辣辣 🔥贪食嘅小编即刻放入口 差啲辣亲条脷👅👅证明真系即整‼️个薄饼真系好松化 点咖哩食真系超级超级好食😚😚😚系嘴入面有好多种层次感❤️食食吓仲可以食埋佢隔离啲沙律 🤤🤤即刻健康晒😻😻 而饭方面😋😋佢有少少香料味 而且都几大✨✨配埋佢啲咖喱真系一流💛💛终于讲到重头戏嘅咖喱🤤印度咖喱真系冇得输 落咗好多唔同嘅香料 令到个咖

#BABASTATION 💛
#巴巴站 💛

正宗咖喱杂菜 $50💰(8/10)
一上到枱 小编已经闻到好香好香😋😋即刻流晒口水💦💦大家记住加大只系加$15💛 有多啲薄饼同埋多好多饭😋😋个薄饼真系好热辣辣 🔥贪食嘅小编即刻放入口 差啲辣亲条脷👅👅证明真系即整‼️个薄饼真系好松化 点咖哩食真系超级超级好食😚😚😚系嘴入面有好多种层次感❤️食食吓仲可以食埋佢隔离啲沙律 🤤🤤即刻健康晒😻😻 而饭方面😋😋佢有少少香料味 而且都几大✨✨配埋佢啲咖喱真系一流💛💛终于讲到重头戏嘅咖喱🤤印度咖喱真系冇得输 落咗好多唔同嘅香料 令到个咖喱更上一层楼👅俾到好多嘅感觉你 咖喱汁嘅份量 系完全足够点晒薄饼同埋饭食❤️❤️食落去真系好满足
而呢一个餐其实仲有分鸡同埋牛 只系𠮶日小编想食得健康少少🤏🏻所以先嗌杂菜🙈🙈但系杂菜都真系好好食😋真系可以清晒🙊🐷所以小编建议大家快啲过嚟食 完全系正宗印度咖喱 仲要系黄店 冇得顶💛💛
推荐指数🌟 8 / 10 🌟