餐厅: 駿景軒
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
骏景轩由跑马地搬到大道东,紧系拿拿临去试下有无变啦。新地方装潢设计比以前前派。多左几间私人房,啱哂晚饭包厢房食饭。唔知系咪多左房关系,睇落就比以前细左。心大心细又想打边炉又想食小菜。今次狠下心场唔打边炉,叫小菜! 叫左李纯恩都赞好既麻辣水煮鱼片。侍应细心咁将佢奉上之后,立即帮我地毕走辣椒。即刻见到哂d鱼!正!D鱼好滑,又无骨。最正系d芽菜同底下既面,入哂味。辣又唔系好辣,十分之麻。啱哂我口味!之后就系送饭最啱既麻婆豆腐,食完个鱼食呢个就觉得呢个唔系好麻辣,有d比下去既感觉,不过都系比出面既麻婆豆腐好食既。霸王炒辣子鸡见到呢堆辣椒都开心! 辣子鸡炒得好香,带有少少麻辣。份量都唔少,隐藏喺d辣椒入面既鸡食极都仲有。最佳配角腰果又香口又脆!非常可口!正! 正完四川担担面食到呢度已经知自己太贪心叫得太多野,乜都想食。话饱话饱连汤都饮埋。 仲有个汤!酸辣海鲜羹好饱都要饮埋呢个超足料又美味既海鲜羹,真系啖啖都系海鲜。可能我食得太饱,略嫌佢唔够酸,酸d会好饮d. 总括黎讲,碟碟都大碟,好食,抵食。2011-2017都有米芝莲一星。我谂2018都走唔甩勒呱。
骏景轩由跑马地搬到大道东,紧系拿拿临去试下有无变啦。

叫左李纯恩都赞好既麻辣水煮鱼片。
麻辣水煮鱼片

侍应细心咁将佢奉上之后,立即帮我地毕走辣椒。

即刻见到哂d鱼!正!

麻婆豆腐

正完四川担担面

担担面

仲有个汤!
酸辣海鲜煲

酸辣海鲜羹

总括黎讲,碟碟都大碟,好食,抵食。
麻辣水煮鱼片
麻婆豆腐