2021-07-19
果日系中环行完街, 唔知点解乱咁行就行左间餐厅附近. 之前听朋友讲佢地基本上日日都full booking. 咁我就同老婆2个人胆粗粗上去睇下有冇机会walk-in. 好好彩....又真系得wor. 餐厅既装修真系好似置身于乌克兰一样, 无论佢地既灯饰, 餐桌椅, 小摆设等都别有一番风味.好钟意佢地既店员, 无论系店主个女定系一般店员都好, 佢地会好仔细同耐心咁解释每一道菜既味道同问题.推荐左两款特色酒. 而moonshine 就真系好好饮. 细细部够晒"近". 而且佢都系一个我想再去东欧餐厅既一个原因.食物就有网上介绍过既正宗乌克兰罗宋汤,传统猪肉饺子. 一碟4件, 大大只. 建议share红菜头鱼柳沙律. 味道酸酸甜甜, 好开胃.必食既基辅炸鸡扒. . 薯片香脆, 鸡肉炸过后外壳够脆, 入面够juicy. 有几好食就唔多讲, 上网睇返就够.最后食返个蜂蜜蛋糕做结尾. 原个用餐过程好舒服. 虽然餐厅细, 座位比较迫. 但系反而有小酒馆果种应有既热闹气氛. 好想再食, 希望唔好咁难订位..
好好彩....又真系得wor.
食物就有网上介绍过既正宗乌克兰罗宋汤,
好想再食, 希望唔好咁难订位..