2024-01-23 76 浏览
今次我同男朋友去咗一间可以任食羊腩煲、打边炉,真系开心到咁忍唔住要share🤩话咁样,呢间打边炉真系「惹味」嘅代言人!佢哋个「任食惹味羊腩煲」,真系令我嘅味蕾兴奋翻天👅羊腩肉嫩滑入味,配上汤底,真系一绝!仲有啲枝竹、生菜一齐煮,口感鲜甜,真系叫人停唔住食!😍讲下啲海鲜,我真系无法抗拒佢哋嘅「蒸海鲜」!🦐呢个组合有扇贝、沙白、虾同鲍鱼…绝对系鲜甜滋味嘅代表!蒜蓉香气浓郁,将海鲜嘅鲜味提升到极致💯打边炉嘅配料都好丰富,有日本带子、灰蚬、青口、海虾、蟹棒同水鱿🦑等等!每样都新鲜美味,而且打边炉嘅汤底更加令佢哋嘅味道更加丰富!🌊美国特级牛肩胛🐮呢个牛肉切得够薄,入锅即熟,口感嫩滑多汁,真系一试难忘!🤤整体嚟讲,呢间任食打边炉绝对系一个吃到停唔到口嘅好地方!佢哋多款食材,配上丰富嘅汤底同特色酱料,真系令人回味无穷!而且,服务态度亦好好,真系令人感觉好温暖!下次再同男朋友嚟,一定会再嚟呢度任食!🥰【评分】味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️环境:⭐️⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️

【评分】
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️