2018-11-03 2930 浏览
历半世纪的西环翁记有机会识到呢间面店 都系经好友介绍 呢间由1962年至今既面店 相信住西环既朋友都一定会认识佢最撚手既系牛丸、葱油和辣椒油, 仲有河粉,听讲平时都系大排长龙幸运是当日去到老板娘话长龙岩岩完炸 最受欢迎既河粉卖晒喇一星期后却得悉佢离世既消息 RIP致可爱的老板娘:感谢你一生尽最大既能力同用心制作食物俾大家因你而有口福的小食客上🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔹🔸🔹🔸🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻牛丸鱼鲛油面牛丸比起平时食既系细粒,但一D筋都无,仲要弹同爽口, 得2粒真系唔够呀鱼鲛其实就系鱼皮鲛 , 皮肉均称, D肉系黏住个皮, 你咬左一半系唔会无啦啦个肉跌左出黎 真材实料#lamlam脷 指数:👅👅👅👅🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺呢到唔单止食个份人情味 食物质素都系不可看轻价钱便宜 但食一碗你系唔会够架!唔该 俾多碗我呀!听说自家辣酱好出色 可惜我唔食辣地点唔易揾架 但俾D耐性 食到好野个刻先会更觉 ”不狂此行”
历半世纪的西环翁记

幸运是当日去到老板娘话长龙岩岩完炸 最受欢迎既河粉卖晒喇
一星期后却得悉佢离世既消息 RIP
致可爱的老板娘:
感谢你一生尽最大既能力同用心制作食物俾大家
因你而有口福的小食客上

#lamlam脷 指数:👅👅👅👅

呢到唔单止食个份人情味 食物质素都系不可看轻
价钱便宜 但食一碗你系唔会够架!
唔该 俾多碗我呀!
听说自家辣酱好出色 可惜我唔食辣
2018-10-21