2023-05-14 95 浏览
是关老母大人成日话食日本野又怕生唥野肚屙😀😀 食西餐又怕成日都系食扒🤡🤡 于是乎就带佢食佢最爱嘅中菜啦😆😆 今次就简左十三少呢间新派嘅川菜 亦都岩晒好怕食传统中菜周围好多人好嘈嘅我👍👍一黎到上嘅就系主打嘅酸菜鱼😆😆 个碗大到同返大陆食酸菜鱼有得挥之余🤣🤣 仲无平时返大陆食咁油腻👍👍😯😯 鱼食落相当滑😍😍 配埋酸菜嘅咸香味同麻椒带黎嘅麻味 简直就系食晒酸菜鱼应该有嘅精萃🤓🤓 而同鱼同行嘅菇菌同白萝卜亦系相当入味加🤭🤭 食完鱼就忍唔住食埋都配菜佢🤣🤣 怕食辣嘅我今次叫小辣就岩岩好啦😋😋 而钟意食辣嘅朋友都可以挑战佢地嘅水煮鱼加🕺🕺我地今次叫嘅套餐除左有酸菜鱼 亦系包左凉菜椒麻皮蛋🥚🥚 同埋小菜干煸四季豆🥕🥕 等等嘅菜式 (有几款可以自选👍) 青尖椒配皮蛋就无得输加啦🤣🤣加埋蒜头就更正tim 而调味个汁亦调得岩岩好唔会过咸😉😉 而干煸四季豆同我地后来再散叫嘅大盆花菜就炒得相当有镬气👍👍 送饭一流呀👍🤣🤣 (好彩套餐送左两个饭 ) 除左花菜 我地亦散叫左个漂香鸭血 🦆🦆 鸭血亦系相当入味 搞到我地忍唔住真系需要叫多个饭🤣🤣 食完主菜 套餐就可以加购一个佢地嘅名物甜品红糖糍粑🕺🕺 名物㖞 紧系唔

食完主菜 套餐就可以加购一个佢地嘅名物甜品红糖糍粑🕺🕺 名物㖞 紧系唔会错过啦🤣🤣 糯米炸出黎唔会有油膉味 证明真系新鲜炸出黎嘅😯👍👍 餐厅亦送左几个雪耳红枣冰糖水比我地食 😍😍😍 食完辣野食简直相当解喝啊🍨🍹 绝对系值得一试嘅川菜之选呀🥳🥳🥳