2023-05-17 115 浏览
边叙边醉🍲🍻麻辣青瓜拌木耳🥒青瓜新鲜爽脆,麻辣唔会太强,作为前菜,惹味又开胃!💓醉牛𦟌🐮牛𦟌结实,唔会煮到散晒✅牛筋都煮到刚好,爽口弹牙,酒咪香浓,食几多都唔会觉得油腻😍滋润花胶螺片鲜鸡锅🍲母亲节请母亲食就岩晒👸🏼个汤底非常浓郁,我饮左三碗,食埋煲到化晒既花胶先加汤开始打边炉💓💓牛颈脊 & 封门柳🐂牛颈脊新鲜手切,油腻分布好平均,入口嫩滑充满油香!✨封门柳唔会有油脂,但肉腍味香😋😋虽然小小一片,入口就味道就好似一头牛冲入喉咙💓💓💯饺子拼盘🥟入面有四款唔同嘅饺子1️⃣黑松露鲍鱼饺,真鲍鱼馅料,咬开黑松露味直头传到对面枱😆😆2️⃣自创花雕醉鸡饺🐔入面有啖醉鸡汤,咬开要小心,酒味浓郁,放心,唔会食到人醉~3️⃣黑豚肉韭菜饺🐷菜同肉比例平均,加上皮薄馅靓,小心煮烂个皮4️⃣鲜虾云吞🦐原只虾仁,鲜味十足,绝对唔会输比云吞店!✅✅新鲜蔬菜拼盘🥗大大份非常足料,仲有所有蔬菜都非常新鲜添!✨自制脆炸响玲🥠即叫即整,黎到时仲出紧烟,即整真系唔会成油林林,而且系突别吸汁💓💓💓淮山面🍜系相对比较健康既淀粉质,快熟细滑,食半个都唔会太饱~雪燕椰汁奶冻🍨外貌非常精致,椰汁香浓,奶冻够滑,甜味清新,加上雪燕,真系想像唔到系跟餐甜
边叙边醉🍲🍻
麻辣青瓜拌木耳🥒
青瓜新鲜爽脆,麻辣唔会太强,作为前菜,惹味又开胃!💓
醉牛𦟌🐮
滋润花胶螺片鲜鸡锅🍲
牛颈脊 & 封门柳🐂
饺子拼盘🥟
新鲜蔬菜拼盘🥗
大大份非常足料,仲有所有蔬菜都非常新鲜添!✨
自制脆炸响玲🥠
淮山面🍜
系相对比较健康既淀粉质,快熟细滑,食半个都唔会太饱~
雪燕椰汁奶冻🍨
外貌非常精致,椰汁香浓,奶冻够滑,甜味清新,加上雪燕,真系想像唔到系跟餐甜品😆😆💯
竹蔗茅根雪梨水🍐
食咗咁多热气嘢,当然唔少得饮返个竹蔗茅根雪梨,清清热气啦!
麻辣青瓜拌木耳
醉牛𦟌