2020-06-14 352 浏览
星期日起身 瞓晏咗, 梗系一镬过食个晏昼, 悭番个早餐。 同我另一半 去咗跑马地成和道嘅呢间餐厅。老公喺度梗系老公畀钱! 天天咁食佢, 好自豪好开心。 侍应好有善,个个都讲英文, 佢哋主力做外国人, 佢哋安排咗我去 天井到坐。 天井佢哋改装咗有瓦遮头, 虽然冇冷气但系好清凉。 感觉不错! 空气又清新! 呢段时间清新嘅空气好重要!呢间餐厅感觉几好, 环境 好relax..讲返嘢食,我哋叫咗..... 海鲜risotto好香好, 好嘢未。 但系个汁底我觉得佢用了1罐头海鲜汤底。 有点儿人工化嘅感觉。同埋 order 咗个鸡肉汉堡连薯条田鸡肉 都几新鲜, 里面仲有肉汁㖭. 但系可惜个菜有啲湿搞到食到最后尾嘅时间有啲 Messi.薯条又冇炸过龙, 又够热.总括嚟讲唔错. 同我另一半咁样喺啲咁relax嘅环境 渡过星期日上午! 真的有如放大假一样!
老公喺度梗系老公畀钱! 天天咁食佢, 好自豪好开心

呢间餐厅感觉几好, 环境 好relax..

讲返嘢食,我哋叫咗.....
海鲜risotto
海鲜意大利饭

同埋 order 咗个鸡肉汉堡连薯条
鸡肉汉堡

薯条又冇炸过龙, 又够热.
真的有如放大假一样!

海鲜意大利饭