2023-08-15 36 浏览
今日又去呢间系誉发广场既吞POT 鸡煲火锅.住家菜食鸡煲,呢到系我同男朋友既饭堂,因为呢到既鸡煲食开有信心保证🐣起码佢地既鸡煲唔会呃人,嗌几多就真系可以揾翻只鸡出嚟👍🏼🌶️重庆麻辣鸡煲(中辣)(半只/全只)$198/288🦐海中虾$115我地虽然得2个人但都照嗌左一只鸡,因为男朋友系爱鸡之人🧑‍🤝‍🧑而辣道方面都有5个level🌶️而我地去谭仔食小辣黎讲,呢到既中辣就够哂浓味啦🤪而我地仲要嗌埋海虾去打边炉🍲所以中辣就会keep到个汤底入味for虾虾啦😍另外佢地既鸡煲入面都好多配料,好似芫荽葱咁🌿完全唔会吝啬呢啲配料😋今次去到店员话我地知因为我地食鸡煲,所以如果like左社交平台就可以有85折,所以感觉好似自己赚左咁🤣如果大家黎都可以like下攞著数
🌶️重庆麻辣鸡煲(中辣)(半只/全只)$198/288
🦐海中虾$115