2014-01-19 3071 浏览
完完全全慕名而来,为了的是一杯立体猫猫㗎啡人地post的超靓,所以期望也高。立体咖啡每小时只可卖十二杯。坚持每台只准买一杯,令到更多人可以尝试,抵赞。order时间到,排长龙,原来立体咖啡系冇得拣嘅,今日规定系cuppacino. 立体公仔要乜亦系无得拣。咖啡嘅香味还可以。我们运气不好,得到的猫猫非常颓!其实三文治比较出色,火鸡肉磨菇三文治烘㡳,暖暖地,火鸡片是正常货,磨菇系炒过嘅,几好味架。蕃茄烟肉芝士panini 非常香口,小小蕃茄带出鲜味。面包系几香嘅,油份亦都比较多。其实原本并唔系谂住叫上面嘅三文治,不过佢其他嘢乜都无啫,全部卖晒。员工语气非常倔,self service 其实唔等如no service. 香港嘅cafe文化同台湾仲有一段距离。
完完全全慕名而来,为了的是一杯立体猫猫㗎啡

人地post的超靓,所以期望也高。

咖啡嘅香味还可以。我们运气不好,得到的猫猫非常颓!

磨菇系炒过嘅,几好味架。