2022-12-22
去之前都冇抱好大期望,因为通常有景就嘢食一般难得嚟到就试下啦~经过间餐厅嘅时候差啲miss咗,因为舖头前面系卖饰物我地去到𠮶阵暂时冇位,老板问我考唔考虑过隔离食,话都几靓景,有个姨姨就带我地去睇,不过我地见到有铁丝网遮住个景,于是留咗电话等呢间算,继续周围行下先大约大半个钟就打嚟话有位入到餐厅原来真系好细,靠河得2张四人枱,我地就坐入一张二人枱,好彩坐低冇几耐其中一枱走咗,侍应话可以帮我地调过去靠河坐拣咗blueberry smoothie 同埋Godiva朱古力两杯都好饮蟹肉意粉:好食!都多蟹肉捞埋忌廉汁好正大虾青酱意粉:啲虾肉好食,不过个酱就一般,上面𠮶碟好食啲Lime cheesecake: 好清新,饼底又好食整体嚟讲啲嘢食都唔错,服务都好好,望住呢个景食好舒服,凉凉地有啲风,不过食紧嘢𠮶阵都有啲担心跌嘢落河餐厅厕所都ok
两杯都好饮
蟹肉意粉:好食!都多蟹肉捞埋忌廉汁好正
大虾青酱意粉:啲虾肉好食,不过个酱就一般,上面𠮶碟好食啲
Lime cheesecake: 好清新,饼底又好食