2016-05-04
比钱买难受既感觉,令到我不吐不快!!!原本七点三坐底叫个二人餐,谂住好似几好咁可以诚下丫。点知,伏到无朋友!讲真,我廿几年人一直都系USB, 都无谂过自己会有出报告哩一日!佢个set 有Salad,铁板广岛蚝,炒饭,清酒煮蚬,刺身同寿司。都知哩间野要等架喇,但无谂过最尾食到背脊骨落姐!六百蚊,二个人,都唔平丫下化?都唔紧要!一黎到个蚬我肯定佢无洗过,仲要有沙!我食个蚬既时候仲要见到只蚬吐紧的水出黎,真系呕呕到心!话咁快,等多二个字到,佢黎左个刺身!落单前佢问我洗唔洗加多一百蚊要多半只毛蟹,好彩,真系好彩,我无!因为跟餐个半只毛蟹完全唔掂,我第一啖食落去既时候咩味都感受唔到,唯一感受到既就系只蟹入边仲有一旧冰。😪😪😪但坦白讲,佢其他既刺身都算系咁上下。食完哩个course , 就到广岛蚝屎!我女朋友食左一啖就停左手,质素自己谂。之后就一直等呀等,等呀等,等到我顶唔顺就问第一个waitress 我个salad 同个饭要等多几耐。佢𥄫左我一眼就行开左,如事姐,我问多左三次!个三个waitress 既反应系完全一样!!!都唔知系咪training 教佢地咁对的客!其间仲有一个waitress
之后就一直等呀等,等呀等,等到我顶唔顺就问第一个waitress 我个salad 同个饭要等多几耐。佢𥄫左我一眼就行开左,如事姐,我问多左三次!个三个waitress 既反应系完全一样!!!都唔知系咪training 教佢地咁对的客!其间仲有一个waitress 超级极品!可能太多人等位,我地又系张四人枱食野,佢想我地快的走所以揾部冷气吹住我地!我问佢可唔可以较细的,佢今次终于比到反应我,话第二部冷气坏左,仲即场系我面前再开大的,我顶丫!
到我问到第四次既时候,我地终于知道自己漏左单!好不容易,我比冷气吹住咁等左半个钟,再加三吹四请下终于上左个salad 比我!一个suppose 最开头上既食物,要去到最尾,姐系一个钟后先比到我!但个问题系,佢仲差我一个炒饭!!!!!我第五次问个waitress 既时候佢终于如梦初醒,知道个餐仲有一个饭!系八点二十五分既时候,佢比左个外卖饭盒装住既炒饭比我,比著系你,你忍到吗?