2021-02-06
11点几经过如心广场,见到山下菓子餐厅靓靓装修,另一边有个小窗口有饮品卖。一心谂住试下!上网查左话开12点,咁我就行多一阵大约12点05分到。但仍然见入边嘅员工仍在准备,似乎未ready开午市。我谂住只系买野饮,就行去问下店员,请问你哋开左未,想买嘢饮,佢话开左不过野饮要睇下我饮咩,因为唔系样样都准备好,我照叫左一杯炭烧乌龙芝士赖盖,佢话要等一阵,另一杯叫左芒芒芝芝。等左大约20分钟,有野饮啦!乌龙芝士奶盖,味道都唔错芒芒芝芝嘅芒果底麻麻地总结,应该都唔会再去。应该营业嘅时间未准备好,但系餐厅内有五至六名员工。又唔积极去招待客人,过咗12点都冇人喺门口准备。明明系午市,但系门口就放着一个晚市嘅餐牌,喺门口等嘢饮嘅时候,有两个家庭入咗去,后来又出嚟话明明见到出面餐牌有佢哋想食嘅嘢,但返番出嚟佢哋睇清楚先发现系晚市嘅套餐。。。呢间餐厅嘅服务,员工,简直就系令人白眼🙄️直至差不多12:30,我离开嘅时候,餐厅嘅小窗口,买嘢饮嘅counter,仍然未开。
一心谂住试下!
等左大约20分钟,有野饮啦!
乌龙芝士奶盖,味道都唔错
芒芒芝芝嘅芒果底麻麻地
总结,应该都唔会再去。