2023-04-12
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🍝喇沙海虾意大利面 Lunch menu 野饮可以减一半价钱🤣味道带啲辣同埋喇沙味道岩岩好,海虾同豆卜都索晒喇沙酱汁,酱汁唔会过浓👍🏻好惹味😋🌟🌟🌟🌟🌟🌟🥖法式龙虾包配香辣薯条 头大本身唔欢喜沙律酱🙈所以对个包无咩特别评价,但龙虾肉都足料,薯条偏腍,配上辣粉都几惹味🍟🍹Old fashion galaxy 头大睇食评话mocktail解腻必试🍹加上渐变既颜色好吸引,打卡一流😆依杯系梳打加提子汁而成,亦将提子汁雪成冰块🧊美感得黎又保持提子味🤤🌟🌟🌟🌟🌟🌟🍹Ocean fairy 依杯好有去左沙滩🏖️既感觉🤣梳打加柚子粒,味道好清新,十分解腻同好适合夏天饮🤪🌟🌟🌟🌟🌟🌟整体而言,位置有啲偏同远🙈lunch黎讲价钱都颇贵,但食物、服务、环境质素都好好👍🏻如果间唔中都可以同朋友/另一半黎relax打下卡既🤪
🍝喇沙海虾意大利面
🥖法式龙虾包配香辣薯条