荃湾出名多野食,但住喺荃湾嘅朋友就介绍我试下呢间餐厅,因为个气氛好好,同有live band。我好少去呢类餐厅,所以见今晚有时间就试试,估唔到真系有惊喜❤️一入到餐厅,已经同我平时食开嘅餐厅好唔同,成件事怀旧得嚟又唔老土,座位亦宽敞👍🏻我地点左串烧同烤鱼餐厅有个细心位,就系有个炉热住,咁啲串烧就唔会冻,赞👍🏻第一份食物系湿辣牛肉,我地拣左孜然味。同平时食开嘅串烧唔同,湿湿地,而孜然粉一啲都唔吝啬,所以好够味。另外,仲有串烧鱿鱼须,豚肉韮菜卷同羊肉串,本人大推鱿鱼须,入味又唔靭❤️另外 豚肉韮菜卷亦都配搭得好👍🏻食食吓,主角上场🎉藤椒江团烤鱼🐟烤鱼有好多配料,多青椒多藤椒,仲有好多我钟意嘅芫荽,好加分👍🏻👍🏻👍🏻江团鱼啖啖鱼,食落都有浓郁青花椒油,而且唔太辣,食到小辣嘅朋友可以试呢款,食得辣嘅朋友,可能会觉得唔够过瘾。川粉同烤鱼两个配搭亦都无懈可击❤️食住烤鱼串烧,饮住啤酒听人唱歌,原来真系几好feel👍🏻👍🏻👍🏻我地食到九点半,临款仲见到啲职员派应援棒,个安排又真系几好👍🏻

我地点左串烧同烤鱼
餐厅有个细心位,就系有个炉热住,咁啲串烧就唔会冻,赞👍🏻
湿辣牛肉

食食吓,主角上场🎉