餐厅: ORO曼克頓式意大利餐廳
资讯:

2023-06-06 315 浏览
位于中环地铁站5分钟路程的西餐厅,氛围好好,装修都靓。超适合情侣拍拖或者打卡。我地四个女仔去吃叫了4个菜。三个主食一个前菜再开左枝白酒,人均$500,价钱系同类西餐嚟讲唔算贵波士顿龙虾普利亚软布拉塔芝士车厘茄意大利青酱 -$298⭐️⭐️⭐️⭐️芝士表现正常,但龙虾煮得啱啱好,够新鲜又鲜甜,推介。慢煮牛肋骨配薯蓉及烧烤酱-$388⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️牛肋肉够软淋,近骨头嘅位有咬口仲好食。配菜正正常常,不过不失。黑松露牛奶芝士螺丝粉 -$288⭐️⭐️⭐️酱汁浓郁,但有啲太厚身食多两啖就漏。而且啲螺丝粉煮得有啲硬😅可能我食唔惯帝王蟹车厘茄新鲜罗勒及手工结他面 -$398⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️蟹肉够多,亦好鲜甜,每一啖都有蟹肉,面亦软硬适中有咬口。

波士顿龙虾普利亚软布拉塔芝士车厘茄意大利青酱 -$298

慢煮牛肋骨配薯蓉及烧烤酱-$388