所有野食都用气炸锅整,仲收我串烧价钱,700蚊食完一肚火,问佢啲野食点解用气炸,仲大条道理话「我地系有啲炸嫁」问佢咁你地唔系烧嫁咩,佢扮有烧,但食落就知全部气炸。讲真做生意做都咁无诚信真系好核突,赚得我一次钱有咩意思?无回头客真系做得住落去咩,呢种思维去做生意真系令人好不解,你话你烧得难食都算啦,成件事根本系欺骗、诈骗,不诚实行为。中伏食物排行:1. 鸡肉串,图片系鲜鸡肉,但上枱系一旧捞面粉嘅炸鸡团,难食到呕2. 蒜蓉花甲,全部都系调味粉,又咸又多壳,肉干争争(因为用气炸锅整)3. 鸭血,好难食,食落系无味嘅啫喱4. 鱿鱼桶,货不对办,上菜系一串鱿鱼5. 玉子烧,粉状雪藏玉子烧,食落似泥胶6. 墨鱼嘴,又硬又孩7. 墨鱼丸,粉团一粒正常食物1. 翠肉瓜,气炸完都有汁2. 金菇,正常好多调味粉3. 茄子,正常蔬菜类主要因为食物本身有水份,所以唔会难食到呕,但整体都系伏,我写食评嘅初衷系「希望多一个人睇到劣野,就少一个人中伏」唔容许劣食影响人嘅银包同心情。希望你食之前会见到我篇食评。

中伏食物排行:

3. 鸭血,好难食,食落系无味嘅啫喱