呢间台湾过江龙真系利害,除左开多左分店之外食物质素咁多年都keep到水准,而且店员既态度都好好👍🏼成件事好有亲切感。今日下午茶时段去到,我地一个就试左下午茶set,而另一个就嗌左全日灯笼自选卤味set,可以自由配搭想食既卤味😍实有一款岩大家食,最后仲嗌左一款小食share,平均一个人都系一百蚊,我觉得真系好抵食。🐒灯笼自选卤味(5𩠌面或以上升级套餐)💰$63👉🏻鸟蛋(鹌鹑蛋)👉🏻甜不辣👉🏻金针菇👉🏻唐生菜👉🏻空心菜(通菜)👉🏻简单爱(青瓜+柠檬汁+气泡水)+$25值得一提既点系佢地既自选卤味都会搭配前菜,酸菜同葱花,落左落去捞埋一齐令成碟卤味更加有层次感👍🏼而搭配卤味我拣既饮品都好岩夏天去饮🍸个配搭就系夏天既感觉,而饮落都一样十分清爽。🐒下午茶餐-自选招牒灯笼卤味4款配料 +1款主食💰$65👉🏻鸡翅膀👉🏻猪耳朵👉🏻鹌鹑蛋(鸟蛋)👉🏻西兰花👉🏻海苔伴饭👉🏻古早冬瓜茶(热)下午茶既自选卤味set就有选择限制,所以并唔系款款都拣得,而佢都会额外有个主食饭/面搭配,所以都几抵食。🐒醉翁酒浸卤猪手💰$48猪手食落系淡淡既酒味,并唔会好难接手,而猪手食落都好弹牙,并唔会感受好腻🐷

🐒灯笼自选卤味(5𩠌面或以上升级套餐)💰$63
👉🏻鸟蛋(鹌鹑蛋)
👉🏻甜不辣
👉🏻金针菇
👉🏻唐生菜
👉🏻空心菜(通菜)
👉🏻简单爱(青瓜+柠檬汁+气泡水)+$25

🐒下午茶餐-自选招牒灯笼卤味4款配料 +1款主食💰$65
👉🏻鸡翅膀
👉🏻猪耳朵
👉🏻鹌鹑蛋(鸟蛋)
👉🏻西兰花
👉🏻海苔伴饭
👉🏻古早冬瓜茶(热)

🐒醉翁酒浸卤猪手💰$48