2009-11-29 65 浏览
去左Yamm食Dinner Buffet,贵唔系一个大问题,但唔好食就系一个好大嘅问题。面包我冇乜点食到,因为想留肚食其他嘢。刺身甜虾都系要落order先有,但质素连板前都不如,因为唔新鲜。原来唔系净系我咁样觉得,隔篱枱有位女士直情向侍应生投诉d嘢唔新鲜。全晚最失望系生蚝,虽然系即开,但个size竟然好细,而且d肉非常薄,食唔出咩味,仲要排好耐队先有,因为个师傅开唔切。海鲜拼盆已经系全晚比较正常嘅食物。继刚才左边果位女士投诉完之后,竟然轮到右边果张枱又有人投诉唔好食,其实我地中间呢枱都好想投诉呢,不过要投诉嘅嘢都俾佢地投诉哂。我睇Openrice前一排嘅食评应该有主菜可以选择,但而家竟然冇左,所以觉得更加唔抵,永世blacklist呢间酒店嘅自助餐。就算将来佢改善左都唔会再去,因为佢已经带俾我一个好坏嘅回忆。

面包我冇乜点食到,因为想留肚食其他嘢。
全晚最失望系生蚝,虽然系即开,但个size竟然好细,
海鲜拼盆已经系全晚比较正常嘅食物。

所以觉得更加唔抵,永世blacklist呢间酒店嘅自助餐

面包
刺身