(非会员)
2009-04-05 15 浏览
我同bb&老婆一齐去食下午茶,由于带住架bb车,个度地方又唔系大,所以坐定左一张四人枱,但由于架bb车比较大,后来换左另一张枱,黑色眼镜个四眼仔巳经好不满,叫我将架bb车放埋一边,佢粗声粗气咁话唔会有人攞你既,跟住重系度眼bear bear, 今时今日咁既服务态度我谂系呢间餐厅先做到,真系写服字,不过呢位黑色四眼哥哥对住其它女客人就服务欣劝,摆晒尾咁, 希望佢老细好好教下员工服务态度,唔该!!讲番食物, 叫左个猪扒意, d意粉太"林", 太碎,失败另一个系白汁杂菌长通粉, 无乜料,全部都系长通粉, 汁又无乜,太干, 都系失败今次系我第二次写食评,其实食物虽然好重要,但我觉得最重要系员工既服务质素,希望改善下啦,我平时夏天游水好多时都几个一齐帮衬下, 但今日眼见咁既服务态度,sorry, 我决定以后不会再帮衬呢间野,重会拉埋几个泳友, 永不录用!!
讲番食物, 叫左个猪扒意, d意粉太"林", 太碎,失败
  • 猫面一碟