呢间铺头去过几次,因为佢d野真系大份夹抵食而且食物质素都唔错。今次同朋友黎系因为佢话想食个个永泽同学奶黄包。我地每人叫左个面,再share d包同小食一齐食。朋友叫左担担面,我就叫左芝麻酱五彩伴冷面。佢个担担面花生酱味浓而且辣辣地,好醒胃。我个个芝麻捞面都唔错,d芝麻酱都好挂面,食落去一d都唔干。黎呢到紧系要食佢既名物生煎包!佢应该系好多汁,因为我个frd食到d汁喷落我心爱既袋到😂😂😂名物果然名不虚传。至于个迷你虫草花云吞鸡汤,鸡汤味浓,云吞皮薄馅多,配虫草花唔错~佢个凉拌茄子我好钟意,佢d茄子新鲜而且佢冻冻地好解暑终于到主角永泽同学出场!卖相好令,食落去都几正!佢个奶黄馅都几多而且唔甜但重奶皇味,抹茶个个馅料系红豆蓉,睇你钟唔钟意食红豆,我就ok所以觉得好味!

我地每人叫左个面,再share d包同小食一齐食。
我个个芝麻捞面都唔错,d芝麻酱都好挂面,食落去一d都唔干。

佢个凉拌茄子我好钟意,佢d茄子新鲜而且佢冻冻地好解暑