朋友本身想在我生日嘅时候book这间餐厅为我庆生,当时朋友就已经讲呢间餐厅好多人食过都话好食,虽然环境不算太靓,最后因为book唔到冇食到。一个月后到我这位朋友生日我就提前提议不如book返呢间餐厅一齐食,最后成功预约到🥳食饭那天入到餐厅时已经系预料之内,冇太装潢嘅装修,所以完全冇失望的感觉,但对食物就有期望,而餐厅入边只有少量位置,所以明白点解咁难book👌🏻我哋三个人都系食当晚既set,主菜方面我哋就加钱要咗一只鸡,如果大家会食鸡的话我建议大家一定要试,呢只鸡除咗皮薄而且仲好滑好多汁,鸡皮亦十分脆,因为我哋几个女仔到主菜的时候已经开始饱,但系因为只鸡好食每人都食咗两件,最后都仲有半只食唔晒仲打包左返屋企😋而其他每道菜式嘅味道都很好,而且配搭特别,绝对系可以再encore嘅餐厅👍🏻

2023-12-01
庆祝纪念