2019-09-12 941 浏览
呢间德美我又系帮衬过好多次,每次质素也不错,好稳定,搬咗嚟沙田几年,最感动嘅系揾到呢间好食嘅日本料理,啲职员都几醒目,夜晚长期都有人排队,所以入边啲师傅同埋职员做嘢都要好有效率。如果讲最好食嘅食物,就系不同时节嘅刺身寿司同埋盐烧三文鱼头,都值得推介,我最钟意叫原版海胆,因为佢啲海胆好新鲜好甜,暂时未食过难食嘅刺身寿司,早前我食咗去中午嘅定食,不过唔记得影晒成个饭出嚟,因为我集中食咗盐烧三文鱼头同埋一版海胆,你中午食嘅时候就会有汤同埋茶碗蒸,茶碗蒸味道可以汤就一般,通常我都系夜晚去有时会一家人一齐去咁就可以买好多唔同嘅食物,不过一定要订位,因为一定爆埸,下次再影多d 美食照片

2019-03-17
  • 原版海胆