餐厅: 響一品 (沙角商場)
资讯:

2019-05-11 571 浏览
今日行开沙田,夜晚打算食埋饭先饭屋企。点知行左几转都谂唔到食咩,因为沙田d 餐厅普遍都比较贵,而且又多人排队~行左成大半个钟都揾唔到食咩,就行埋过沥源村果边。无意中就见到呢间日本餐厅,虽然唔太多人喺餐厅食紧野,但我见出面个餐牌价钱唔算贵,同埋真系太肚饿,所以就入左去试下。我就叫左出面餐牌嘅烧靖鱼定食再加一个鳗鱼手卷~定食黎之前有个前菜~煮蚬仔同埋面鼓汤😃跟住就系定食喇~估唔到平平地都几大份条鱼都烧得好靓,食落口感同味道同我去贵价日本餐厅食过嘅一样好味!另外,我好欣赏佢个配菜,有炸紫薯紫🍠,真系好正!外脆内软,仲热辣辣!总括黎讲,呢间餐厅喺沙田黎讲算好抵食,环境都坐得几舒服😌😃😃值得推介!

我就叫左出面餐牌嘅烧靖鱼定食再加一个鳗鱼手卷~

定食黎之前有个前菜~煮蚬仔同埋面鼓汤😃

跟住就系定食喇~估唔到平平地都几大份