2019-09-29 83 浏览
作为一个穷人又想食一餐丰富嘅早餐,最啱不过应该系麦当劳啦,唔单止可以食西餐亦可以饮杯热朱古力,正真系成个中产都返得晒黎。今日早餐去到景峰食个珍宝套餐,再配多一杯免费嘅橙汁,扣除微信支付嘅$10现金券,就成为一个餐$23有找嘅丰富早餐,叫呢个餐其实又唔系好耐嘅大概两三分钟左右就得㗎啦,位置上其实都比较难揾位㗎,可能你间麦当劳比较细啦,而且亦都要服侍埋三个大屋苑嘅市民,其实都算好多人,早餐亦都要碰一下运气先可以揾到位。今次打开呢个餐嘅时候我觉得啲食物都比较有爱,而且又唔算太过热,但因为赶时间嘅原因我好快就食完呢个餐,整体上来说其实比茶餐厅仲要平,但可惜呢间铺其实人手真系唔太多,好多食净左嘅餐都等左系好耐冇人收,而且员工嘅服务质素同埋处理食物嘅质素亦都唔算特别好,希望佢哋能够正视呢个问题!