之前试过将军澳分店,汉堡质素好高,今次就试下启德哩间新分店,哩到既装修同将军澳分店相近,都系行型格工业风,墙边有个自助位置,可以拎胶手套同各类调味料。餐牌同另外两间分店相同,上面仲有唔少生酮食物。🍔鹅肝安格斯汉堡 $148面包外脆内软,鹅肝相当大旧,入口充满油脂香,芝士系半溶状态,份量亦好多,安格斯牛够晒juicy,牛味浓郁,而底层既菜苗同黑醋汁正好中和油腻感,好食推介👍🏻➕购买任何汉堡+$25可选配香脆有皮薯条/薯格/田园沙律及罐装汽水,+$33 可选配蕃薯条/洋葱圈/一口芝士及罐装汽水。小食我就拣左香脆有皮薯条,哩到既薯条质感实在过出面既好多,而且较为粗身。🍔丹麦蓝芝士汉堡 $90 面包外皮烤得香脆,咬落去食得出蓝芝士既味道,较为咸香,内里配料丰富,有洋葱、蕃茄同生菜,新鲜爽脆,中间既汉堡扒juicy多肉汁,亦有牛香。小食我就拣左一口芝士,有3件,外表炸得金黄,炸皮够薄,内里微温,芝士幼滑味浓,超级推介👍🏻🥤可乐及健怡可乐整体黎讲,餐厅装修型格,汉堡包味道亦唔错,过开黎哩边都可以一试。
餐牌同另外两间分店相同,上面仲有唔少生酮食物。

🍔鹅肝安格斯汉堡 $148

🍔丹麦蓝芝士汉堡 $90