近排多咗好多两𩠌饭嘅舖头,呢间权发小厨日日都超级多人排队买饭,平日去到五点几已经排长龙到打蛇饼,真心冇夸张,见着佢啲小炒一盘一盘咁拎出嚟,咁多人买应该好新鲜!问咗店员每日最多人叫嘅系生炒骨,黑醋骨,仲有椒盐虾!(识问一定要问佢哋🤭想买嘅话记得去入边收银处买飞先,再排队叫𩠌啊!两𩠌饭$35,三𩠌饭$45,净𩠌$45一盒,可以拣两个𩠌!🍴招牌生炒骨 (7/10)等咗15分钟先有嘅生炒骨,生炒骨炸咗,每旧都包满酸甜酱,调味几好食,但好似炸得太干,肉质就一般,招牌嚟讲有啲失望😂🍴⭐️黑醋骨 (8.5/10)冇谂过呢个几好食,酸酸甜甜,调味啱啱好,排骨肉质几好,个肉都弹牙,真心觉得呢个最好食!🍴⭐️川式回锅肉 (8/10)虽然冻咗,回锅肉同埋椰菜炒得好香辣,超级好送饭!🍴炸鲮鱼球 (6/10)冻咗已经唔脆,鲮鱼球真材实料,口感比较实心,偏硬咗少少,有纯鲮鱼肉嘅感觉,但有啲鞋口,一般般😂🍴椒盐虾 (3/10)虽然有好多只虾,但虾肉系冻虾,啲肉好梅,调味系正常嘅😂推荐指数: 7.5/10$45嘅价钱,𩠌菜都塞到好满,比起一般茶餐厅小炒好食同抵食,起码有两个𩠌可以拣,小炒都好有镬气,建议大家叫炒嘅肉类比较

🍴招牌生炒骨 (7/10)

🍴⭐️黑醋骨 (8.5/10)

🍴⭐️川式回锅肉 (8/10)
虽然冻咗,回锅肉同埋椰菜炒得好香辣,超级好送饭!

🍴炸鲮鱼球 (6/10)

🍴椒盐虾 (3/10)
虽然有好多只虾,但虾肉系冻虾,啲肉好梅,调味系正常嘅😂

推荐指数: 7.5/10
$45嘅价钱,𩠌菜都塞到好满,比起一般茶餐厅小炒好食同抵食,起码有两个𩠌可以拣,小炒都好有镬气,建议大家叫炒嘅肉类比较好食,炸嘢都一般般,呢个价钱冇得要求太高,都食得过,买返屋企加𩠌都可以!
见到如果系两𩠌饭嘅话份量都好多,一盒饭可以两个人食咁就真心好抵食嘅🤭