2021-03-23 108 浏览
特别日子要庆祝下🎉。同🐽仔黎试间法日Fusion 菜😍。餐厅提供六道or八道Courses。我哋拣咗六道Courses😎。Amuse Bouche头盘由三款小食组成。炸莲藕片。蟹肉Tart。肉燥炸薯波。款款精致美味。打开味蕾😛。Saba日本鲭鱼刺身加埋三文鱼籽。配上西兰花蓉同柚子汁。好鲜甜😋。Le Reve Caviar “Secret”鱼子酱加西班牙红虾。底层系忌廉芝士。食𠮶阵记得’毕‘到底。一齐食好夹😍。Matsutake 北海道带子配🍄🍄。配上黑松露酱汁👍🏻。Oyster Espuma 日本广岛蚝。汤入面系忌廉芝士。粟米粒。烟肉粒。店员喺你面前倒d汤出黎😎。Surprise Fish 外脆肉嫩嘅鳕鱼。上面洒上樱花虾。咸咸香香😝。Baby Lamb in 2 Ways呢个系羊肩肉。煮到软淋淋。一d都唔so 。Japanese Wagyu用咗A5和牛。肉质粉嫩。入口即化。酱汁甜甜地。Dessert Surprise 芒果朱古力慕丝+🍋生姜雪葩。感觉几特别。Mignardises 🌶朱古力+山楂啫喱糖完美的一餐❤️
特别日子要庆祝下🎉。同🐽仔黎试间法日Fusion 菜😍。

Amuse Bouche
Saba
日本鲭鱼刺身加埋三文鱼籽。配上西兰花蓉同柚子汁。好鲜甜😋。
Le Reve Caviar “Secret”
Matsutake
北海道带子配🍄🍄。配上黑松露酱汁👍🏻。
Oyster Espuma
Surprise Fish
外脆肉嫩嘅鳕鱼。上面洒上樱花虾。咸咸香香😝。
Baby Lamb in 2 Ways
呢个系羊肩肉。煮到软淋淋。一d都唔so 。
Japanese Wagyu
用咗A5和牛。肉质粉嫩。入口即化。酱汁甜甜地。
Dessert Surprise
芒果朱古力慕丝+🍋生姜雪葩。感觉几特别。
Mignardises
🌶朱古力+山楂啫喱糖