2024-02-16 13 浏览
🌸 夹心球波波球造型的法式可颂夹心球🌸今日我去咗K11 Musea嘅Arte by Padaria 1075,真系有惊喜到爆!🎉🎉🎉餐厅装潢以粉红色为主题💖💖💖主打系法式甜品,完美嘅结合咗甜点同艺术🎨令我同大家可以同时享受味觉、视觉同嗅觉嘅三重享受。真系好厉害啊!🌈🍰尤其佢哋嘅法式可颂🥐夹心球真系靓到冇得顶!形状好特别,就好似波波球咁啦!💫💫💫灵感竟然系传统可颂面包嘅新月形状💓同埋加入咗世界🌍各地最诱人嘅法式🇫🇷甜品风味,真系好创新有趣!🌙✨法式可颂夹心球有6款唔同嘅口味真系有得拣啊!有伯爵茶芒果🥭牛角波、朱古力🍫榛子脆脆酱牛角波、卡邦尼🧀牛角波、虾酱马德莲🍰蛋糕配肉松牛角波、日本绿茶马德莲蛋糕🧁配十胜红豆粒。不论系做散水饼、节日送礼,定系同闺蜜一齐分享,呢度都系法式甜品嘅首选!🥐🎁💕我试咗朱古力榛子脆脆酱牛角波同卡邦尼烟肉一咸一甜两样都好好味😋外层系酥脆嘅牛角包口感,而入面又有朱古力🍫榛子脆脆酱蛋糕,朱古力嘅味道浓郁得嚟!而卡邦尼烟肉就更加特别,芝士蛋香味道好突出,再配上烟肉嘅烟熏😏真系好似食紧个卡邦尼意粉咁🫶迟啲佢哋搬去K11 Art Mall,我已经好期待佢哋嘅更多创意同新惊喜啦
🌸 夹心球波波球造型的法式可颂夹心球🌸

主打系法式甜品,完美嘅结合咗甜点同艺术🎨

法式可颂夹心球有6款唔同嘅口味

迟啲佢哋搬去K11 Art Mall,我已经好期待佢哋嘅更多创意同新惊喜啦!我一定会再去试其他口味同享受佢哋嘅独特体验!💗💗💗