2020-08-26
上次第一次去服务态度唔错都算多野食,见openrice有优惠😂午市-$298就再帮衬啦!起初都觉得出奇好抵食以为疫情影响所以有咁的优惠。今次去人少左松动左好多环境好左。但系周不时冇碗冇碟冇人refill,下下都要出声问先有都算😢跟住个炉烧左成粒钟都得左边有热力有火,虾烧左劲耐都系生的,我地觉得唔对路出声啦就发现半边坏左要换炉。到最后要埋单就发现张单冇优惠到,咁当然出声问啦😂个女侍应念都唔念唔求证就讲左句「我地冇做过呢个优惠唔知点解openrice会咁样写(个态度真心差)仲反问反我😂:咁我地未冇赚啰?」我点知点解你地会咁写会冇赚咩?!咁我都系有果句问果句姐🤷🏻♀️我唯有开个apps优惠佢睇啦🤔🤔见到之后态度好反小小咁啰🤷🏻♀️🤷🏻♀️然后佢答我人人都系俾$298+1 !p.s最后俾反正价唔想嘈(见佢咁的态度我都费事讲野)总之以后唔会去都唔会同人推荐呢间野😂
p.s最后俾反正价唔想嘈(见佢咁的态度我都费事讲野)
总之以后唔会去都唔会同人推荐呢间野😂