2024-08-31
牛气最近做紧泰式主题,除咗平时有嘅火锅放题之外,仲加入泰式元素,例如有泰式面、泰式炒辣肉碎、冬阴功汤等等😎 够晒特别,梗系要试吓🥰除咗QRcode 任点嘅食物之外,出面自助区都好多好高质嘅嘢食🫶🏻 除咗泰式主题嘅食物之外,今期出咗好多榴梿甜品😎 最有惊喜系榴梿巴斯克,劲重榴梿味😍😍 雪糕雪条都有好多款,榴梿雪条同埋泰式奶茶雪糕劲推介✅ 丸类同埋蔬菜款式超多,蔬菜够晒新鲜🫶🏻 饮品方面选择非常多,实有一款啱你😎🌟Lv4 澳洲毂饲黑安格斯牛+SRF美国极黑牛+海鲜放题 $298 (90分钟)性价比超高😍😍😍 首先拣咗汤底,我哋拣咗寿喜烧,好啱我口味🥰 够晒甜,够晒味🫶🏻 配搭靓牛肉同埋日本蛋一齐食,劲开心😍Lv4 嘅牛肉肉质已经好靓😍 澳洲毂饲黑安格斯牛、SRF美国极黑牛同埋美国肩胛肉眼都系我嘅心水推荐✌️ 油脂分布均匀,牛味又够,一定要encore多几次😏海鲜方面,选择亦都好多,有大虾、花胶、帆立贝、三文鱼刺身等等,今次最特别有泰式生虾食😍😍 任食海鲜最忌就系唔新鲜,牛気啲海鲜出晒名正,特别推荐佢嘅大虾,劲大只新鲜爽口弹牙✌️ 花胶都唔错,劲厚🥰 总括嚟讲,呢个价钱可以食到咁多高质嘅嘢,真系
雪糕雪条都有好多款,榴梿雪条同埋泰式奶茶雪糕劲推介✅
总括嚟讲,呢个价钱可以食到咁多高质嘅嘢,真系好抵😬 而且佢个环境都非常舒适,枱与枱之间隔得好开,自助区亦都阔落🫶🏻 一定会再去🥰