泰国餐厅就食得多啦,火山猪骨有食过未呢?今次大家有食神啦,带你地去金亚涞泰国餐厅,食个够!🦴泰式火山猪骨:我俾呢座火山深深吸引,完全估唔到猪骨都可以变火山,上枱嘅时候真系「哗」咗几声!外观真系好吸引好特别!食落去都好有惊喜,软软嘅猪骨配上酸酸甜甜嘅泰式酱汁,我都系第一次食,俾佢100分!🥧泰式虾饼4件:虾肉非常之弹牙,感觉新鲜,炸到脆卜卜,好香口,🍍菠萝海鲜炒饭:炒饭粒粒金黄色,原个菠萝,除咗有好多海鲜之外,更加有我最钟意嘅猪肉松,一个好正宗嘅炒饭!🍨椰汁珍多冰:椰奶的甜味好香,西米粒外层烟韧、咬落爽脆的口感,清凉之选🍧椰皇三重奏:椰子肉、椰汁、加上椰丝,呢个甜品,👍晒钟意椰子味嘅我!每道菜式都咁好味,美味程度破表⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🍦金亚涞泰国餐厅🍦荔枝角长沙湾道883号1楼102室亿利工业中心

🦴泰式火山猪骨:

🥧泰式虾饼4件:
虾肉非常之弹牙,感觉新鲜,炸到脆卜卜,好香口,

🍍菠萝海鲜炒饭:

🍨椰汁珍多冰:
椰奶的甜味好香,西米粒外层烟韧、咬落爽脆的口感,清凉之选

每道菜式都咁好味,美味程度破表⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

🍦金亚涞泰国餐厅
🍦荔枝角长沙湾道883号1楼102室亿利工业中心
泰式火山猪骨
泰式虾饼4件
菠萝海鲜炒饭
题外话/补充资料: 泰国餐厅就食得多啦,火山猪骨有食过未呢?今次大家有食神啦,带你地去金亚涞泰国餐厅,食个够! 🦴泰式火山猪骨: 我俾呢座火山深深吸引,完全估唔到猪骨都可以变火山,上枱嘅时候真系「哗」咗几声!外观真系好吸引好特别!食落去都好有惊喜,软软嘅猪骨配上酸酸甜甜嘅泰式酱汁,我都系第一次食,俾佢100分! 🥧泰式虾饼4件: 虾肉非常之弹牙,感觉新鲜,炸到脆卜卜,好香口, 🍍菠萝海鲜炒饭: 炒饭粒粒金黄色,原个菠萝,除咗有好多海鲜之外,更加有我最钟意嘅猪肉松,一个好正宗嘅炒饭! 🍨椰汁珍多冰: 椰奶的甜味好香,西米粒外层烟韧、咬落爽脆的口感,清凉之选 🍧椰皇三重奏:椰子肉、椰汁、加上椰丝,呢个甜品,👍晒钟意椰子味嘅我! 每道菜式都咁好味,美味程度破表⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 🍦金亚涞泰国餐厅 🍦荔枝角长沙湾道883号1楼102室亿利工业中心
2023-02-17
泰式火山猪骨