蛋咖哩虾球枕头包蛋咖哩完全系泰式既风味,蛋味浓而且咖哩味好香。虾球好新鲜弹牙而且大大粒加埋咖哩一齐食好夹!枕头包焗得岩岩好,软熟而且真系渗透哂咖哩味,加埋一齐食唔会太辣或者咸,真系每次嚟都必嗌!因为咖哩实在太出色,所以我地再嗌咗蒜蓉包。见到个样同餐牌真系几乎一样,烘得好香而且蒜蓉味突出,就咁食都好好食,加上咖哩汁又好惹味!海南鸡配卤水猪手船河呢款船河个人觉得好抵食,海南鸡好嫩滑而且都冇哂骨,鸡味都好浓郁又入味。猪手炆到淋哂,肉质真系做到入口即溶既感觉。船河汤底都几浓味同埋有药材味,下次可以再试埋酸辣汤!巴提亚烧鸡呢个烧鸡整得好香口同惹味,鸡肉嫩滑而且香料味十足。食落好满足,特别系鸡脾位个度真系好好食!鸡肉味都好浓,加埋鸡酱一齐食有另一番风味!泰式奶茶好浓郁而且奶味好香浓,饮落比例几好!

海南鸡配卤水猪手船河

巴提亚烧鸡

鸡肉味都好浓,加埋鸡酱一齐食有另一番风味!

泰式奶茶好浓郁而且奶味好香浓,饮落比例几好!