2022-08-20 36 浏览
深水埗多cafe。小妹中意呢度环境舒服,仲有落地玻璃望出街外,好有空间感,放工chill 下/闺蜜聚会都得!🍝香煎带子蚬肉意大利面:带子厚肉又嫩滑。炒意粉有蒜香镬气 。个人中意炒意粉,因为keep到弹牙食完唔腻。🥪虾芝士厚多士伴虾片:第一次食到馅料弹牙既多士,因为用上虾胶!😳两边多士涂上虾胶,中间再夹芝士,好特别!🦪吉列炸广岛蚝:广岛蚝好肥,涨卜卜。🍠双色薯条配牧场沙律酱: 系我最爱既粗薯条,好松脆。🍴巴斯克cheesecake (抹茶红豆):中间几creamy,但红豆馅有啲抢fo ,抹茶味可以重啲。☕️70% single origin chocolate :好浓厚既朱古力味,似饮咖啡但唔苦涩,好中意可可浓郁甘味。☕️Mocha: 味道正常但拉花好靓,花纹颜色分明,同时造到幼细既感觉。味道 : 🔅🔅🔅🔅新鲜:🔅🔅🔅🔅分量:🔅🔅🔅卫生:🔅🔅🔅🔅速度:🔅🔅🔅(5🔅为满分)

🦪吉列炸广岛蚝:广岛蚝好肥,涨卜卜。

🍠双色薯条配牧场沙律酱: 系我最爱既粗薯条,好松脆。

味道 : 🔅🔅🔅🔅
新鲜:🔅🔅🔅🔅