2010-11-14 7 浏览
路过九龙城食lunch, 原先想食泰国野, 但原来食开o个几间lunch都未开, 行下行下见到一只只油光满鲛O既鸡吊住, 望入去又几多人食紧wor, 又好似几好味, 于是就行入去啦~~~ 食野有时都几凭感觉!!!有lunch set, 食左个$38 o既大鸡饭+汤, 再o黎多个$38o既鸡+猪颈肉饭~~~不过lee度都几得意, 一坐低就放低3款酱汁先~~~.....唔错...........!!!前者o既大鸡饭+汤, 都的确几大, 都足料包括个老火汤~~~~ 鸡的确系无骨而且几嫩, 配埋个酱汁真系几正, 可惜o既系个饭配合唔到, 因为唔系"油"又唔够"味", 唔似一贯食开o既海南鸡饭~~~lee度有d失望~~~ 后者o既双拼当然会少左鸡啦~~~ 因为有猪颈肉ma ;p 但我始终觉得o向LEE D铺头一定食佢O既招牌菜有保证D, 但D猪颈肉味道都几好, 但个饭都继续唔够味啦~~~ 如果佢D饭多D"油"同够味D就PERFECT!!!不过最搅鬼系原先我地想加$$ ORDER冻饮, 因为SET可以优惠价ma, 但佢地居然话因为冇冰所以整唔到冻饮, 好惨呀!!!!!!!! 可乐soft dr

不过最搅鬼系原先我地想加$$ ORDER冻饮, 因为SET可以优惠价ma, 但佢地居然话因为冇冰所以整唔到冻饮, 好惨呀!!!!!!!! 可乐soft drink我地o个can都系最后嫁啦~~~ 真系迟一步就bye bye!!! 点解咁夸张呢???琴晚佢地开P饮哂 & 同哂D冰???? HAHA!!!
3色酱汁
MENU!!!
海南大鸡饭~~~
双拼~~~
2010-11-02
3色酱汁
MENU!!!
海南大鸡饭~~~
双拼~~~