2020-08-18 385 浏览
门口见有明星黎食过合照,睇报道都好似唔错,不如就试试。铺头细细间,得四张枱,都不时有人入黎食,更加系不断有人外卖,一于试试佢嘅招牌菜式:去骨海南鸡同元蹄。叫左2人套餐1.招牌去骨海南鸡半只海南鸡几滑,好满意!鸡皮唔会太肥,连皮食又更香滑,一d罪行感都冇配上甜蚝油、葱蓉、辣酱,更惹味。份量都几足。2.鸡油饭鸡油饭好香,应该系有用蒜炒过,饭面有d蒜皮。俾我见到其中一碗饭入面有粒八角相信系落埋落去炒过个饭。3.卤水西贡状元碲元蹄肉估唔到竟然都几滑!煮得腍一d都唔硬好啱入口。皮更加系超滑同埋厚身,骨胶原丰富,好好食。味道偏浓,但唔算太咸,啱普遍人口味。套餐仲包住家老火靓汤。应该系南瓜汤。汤较清,应该真系冇落味清,有少少南瓜蓉同埋鸡骨,味道算唔错。菜就细细碟,较幼身,但好嫩饮品就真系好一般,普通冻热柠茶,好细杯,系茶餐厅茶杯。整体都满意,不过佢d𩠌可能系一早整定?一叫就等唔使两分钟就上枱。餐牌: 内在环境:
门口见有明星黎食过合照,睇报道都好似唔错,不如就试试。

叫左2人套餐

1.招牌去骨海南鸡半只
招牌去骨海南鸡(半只)

配上甜蚝油、葱蓉、辣酱,更惹味。份量都几足。

2.鸡油饭
鸡油饭

相信系落埋落去炒过个饭。

3.卤水西贡状元碲
卤卤水西贡状元碲(例牌)

金鸡二人餐

菜就细细碟,较幼身,但好嫩

饮品就真系好一般,普通冻热柠茶,好细杯,系茶餐厅茶杯。

餐牌:

内在环境:

2020-08-18
午餐
招牌去骨海南鸡(半只)
鸡油饭
卤卤水西贡状元碲(例牌)
金鸡二人餐
  • 卤水西贡状元蹄