2022-11-24 53 浏览
呢日妈妈偷懒唔煮饭,近近地去咗海之恋揾食,呢度啲餐厅好多都有海景,耐唔耐过嚟食吓饭都几chill㗎🥳伪韩仔中意食中菜,我地拣左呢间有鸡煲食既😜佢哋呢度嘅鸡煲,鸡件系饮食嘅,我哋叫咗小辣,大少少麻辣味,非常惹味,加埋啲洋葱芫荽等等配料,味道好香呀😆除咗鸡煲之外,仲可以另加火锅配料,食完鸡煲再加汤打边炉😜妈妈同婆婆就食唔落咁多嘢啦,因为我哋叫咗好多鸡😅净系叫咗妈妈必点个桂花蚌,呢度嘅桂花糖都几大只,算系几抵食嘅👍🏻饮品方面,佢哋嘅嘢饮都相当大杯,而且味道都唔错,打边炉饮就啱晒啦😜伪韩仔我地道叫左个饭比佢食,蒸饭套餐,有齐前菜同埋饮品,几十蚊就搞掂,非常抵食😉而且味道都唔错,系行仔竟然可以成碗食晒🤣