2021-09-20
生活压力太大有时候真系要放肆下!要减压就去揾老三啦🤣任饮任食!仲奉送超丰富嘅海鲜拼盘真系不得了😍即刻拎罐冰冻饮品降降温先!😍𠮶度有好多饮品嘅选择,有汽水、乌龙茶、绿茶同杨协成饮品🥳隔离就系自助酱料吧! 可以自行调校自己喜欢嘅调味料☺️话咁快掂完就帮我哋准备好鸡煲一大锅!可自选辣度🌶为配合我可爱嘅作风就拣了BB 辣过下瘾👶🏻啲腌料既入味又够惹味!😂食到咁上下就可以开始打边炉啦😚老三提供多款汤底😍 🌟重点推介汤花胶鸡汤底、虫草竹笙鲜菌汤底真系几重鲜菇杂菌味 ,第一啖超有惊喜der💕✨再送上放到成台都系嘅鲍鱼花胶海鲜拼盘1个!大大只鲍鱼、扇贝、海虾🦐比你慢慢刷!😋d 蚬仲好鲜甜, 落完之后简直将汤底嘅鲜味升华咗😍仲有龙趸、白膳!2百几蚊就可以食匀成个海洋生物链!😍坚抵!仲未完🤪陆地d 生物bb 都仲未比我地宠幸唷🥺即刻call 埋嚟自安格斯嘅牛牛🐮、西班牙嘅白豚猪猪🐷、肠肠等!佢地全部都系任"call"㗎!仲有比人打埋一团嘅虾虾🦐、墨鱼一齐黎个海陆大团聚!✌🏻呢啲咪就系打边炉嘅意义啰! 👨👩👧👦 食到嘴仔热辣辣🥵系时候食返d 雪糕降降温喇!🍧❄️口味有成5 款😍,任拣任拎🤩!冲绳海盐味比较
要减压就去揾老三啦🤣
任饮任食!仲奉送超丰富嘅海鲜拼盘真系不得了😍
隔离就系自助酱料吧! 可以自行调校自己喜欢嘅调味料☺️
话咁快掂完就帮我哋准备好鸡煲一大锅!可自选辣度🌶
食到咁上下就可以开始打边炉啦😚
老三提供多款汤底😍
🌟重点推介汤花胶鸡汤底、虫草竹笙鲜菌汤底
真系几重鲜菇杂菌味 ,第一啖超有惊喜der💕
仲未完🤪
陆地d 生物bb 都仲未比我地宠幸唷🥺
呢啲咪就系打边炉嘅意义啰! 👨👩👧👦
食到嘴仔热辣辣🥵系时候食返d 雪糕降降温喇!🍧❄️
口味有成5 款😍,任拣任拎🤩!
冲绳海盐味比较特别!但我最钟意都系乳酪同芒果味🥭!每只味都试d ,唔讲真系以为自己系食评家呀😂
店员服务好好每次都好主动帮我哋清酒枱面上面嘅骨骨、垃圾、加汤💯 ❤️我个fd 食完已经即刻约人再去encore 喇😂
仲唔快啲约啲friend, 嚟个海陆大聚会?🥳🥳
📍: 老三火锅鸡煲海鲜放题(旺角)
旺角旺角道33号凯途商业大厦3楼
💰: $228/位 ; 9:30pm 后$188/位免加一