话说呢次食饭之前,我同朋友谂咗好耐,到底系选择150分钟嘅厚肉龙虾海鲜蒸气锅,定系另一个任食龙虾嘅套餐😉。掂咗几下,我哋觉得自己食唔嗮咁多龙虾,就最后拣咗海鲜蒸气锅。呢个选择,虽然海鲜唔系任食,但出面一琳琅满目八款海鲜,例如龙虾、虾、生蚝、圣子、三款贝类同埋鲍鱼,一人份量已经够晒丰富多彩👀!食咗成餐落肚,个肚半饱半饿,啱啱好!啲海鲜真系又肥美又咁够晒分量,新鲜度都算上乘,足以令人心满意足啦😋!虽然海鲜唔够得再食,但火锅部分就任食添!嚟紧呢,我哋虽然系两个女仔,唔系咁得意大食,但都仲系忍唔住叫咗安格斯肥牛、西班牙黑毛猪同埋澳洲M5和牛嚟试。结果,当然系和牛赢晒,佢嘅肉味真系最浓,质感又最嫩滑🤤。其实呢个套餐仲有包埋任食点心嚟嘅,但系到咗最后,我哋实在系食唔落咁多喇,只好遗下呢个惊喜畀下次,或者畀大家去尝尝新鲜啦!总结,呢个海鲜蒸气锅套餐无论系份量定质量都值得一赞,值得再嚟多几转!