2022-10-24 1807 浏览
都有二,三个月冇去好好肥牛度打边炉,确实越来越难即日book位,如果大家玩即兴就可能要有心理准备,随时令你失望,白行左二转,所以我今次好醒目提前二日订枱话时话D食物质素keep得住,龙虾同象拔蚌都系好新鲜,真系清甜佢哋嘅生牛肉刺身冇得输,因为佢哋用洋葱放底,食嘅时候夹埋一齐食更有口感,尤其佢哋自家整的酱汁真系绝配必定推介芝心牛肉丸,真心讲芝心系列之中最正一定系配牛肉丸或者可以考虑羊肉丸,但配其他虾丸或墨丸就真系一般。汤底每次都系拣冬瓜鱼肚瑶柱汤,真系好足料之余仲系好好饮,D瑶柱好多好鲜甜,正……不能不提佢哋嘅特级脆骨腩比起一般火锅店真系特别贵,但讲真真系值,因为真系特别脆,唔怕弹崩牙就一定要试希望大家去完呢间火锅店都分享一下,等我下次又可以试下你地嘅推介,开心share

2022-10-19
  • 象拔蚌刺身