下午茶时间想喺荃湾广场揾少少嘢食下,见到一田入面呢一间日式店几平,所以就试吓。-💛关东煮乌冬 💰42 (好味道: 💛💛)咁嘅价钱见到呢个份量都几多!而且仲有七款唔同嘅关东煮🍢😮😮 当中最钟意食嘅系个福袋,入面有年糕烟烟韧韧👌🏻 不过其他六样嘢全部食落去都差唔多口感😂 都系已经主导好软好淋,同埋冇乜特别嘅味道。乌冬系赞岐乌冬👌🏻 不过唔特别嘅地方真系个汤底完全唔同日本食嘅口味🥲 如果净系为饱肚嘅,呢个份量真系好足够嘅。-💛原味炸鸡 4件 💰28 (好味道: 💛)因为口痕想食小食,所以就叫咗几件炸鸡试吓。叫之前问过店员个大细系几多,佢形容得比实物更加大,佢系以佢个手掌大细叫做一件😂 咁事实证明真系冇咁大嘅😑 可能冇咁大,所以佢俾咗五件我,但其实最细𠮶件入面好似食唔到有鸡肉🙃🙃 虽然我叫呢份系即叫即炸,但系啲炸粉好似做得唔系咁好,外皮唔够脆,同埋入面啲鸡肉偏肥😫 食食吓都放弃咗。。。最衰附近冇继光香香鸡啦!-人均消费:💰70 (免加一)环境:💛💛💛服务:💛💛💛推荐:💛💛

关东煮乌冬

💛关东煮乌冬 💰42
(好味道: 💛💛)

原味炸鸡

原味炸鸡

💛原味炸鸡 4件 💰28
(好味道: 💛)

人均消费:💰70 (免加一)

环境:💛💛💛
服务:💛💛💛
推荐:💛💛
等候时间
5 分钟 (堂食)