餐厅: 貓之眼
资讯:

2022-06-03 575 浏览
一间都非常重日本味嘅小舖,menu同所有仲告示都以日交为主,配以中文翻译,所以感觉好似日本。可要求多饭~店舖面积细,大概有十五个位,而且没限制用餐时间,所以等几耐就要睇下自己运气!佢哋店舖推介嘅咖喱饭。仲有好多人喺open rice推介嘅汉堡。卖相唔错,但其实系极之普通,咖哩好水…. 好淡味… 自己喺屋企用咖喱砖整嘅咖喱会比佢仲好味😅 汉堡厚淋,但肉味唔出汉堡扒烩牛肉汁饭。一食落去即刻感受到都几浓下嘅酒味… 我就麻麻哋。又系好淡下,只系食到酒味。蛋望落去几滑,但略嫌比较薄. 两个男人味十分嘅店员喺咁细嘅店舖穿插显得店舖都几窄,但佢哋十分有礼貌,只系唔知点解佢哋每次fill water都只会倒五分二杯,本身个杯都已经好细…最多比半杯嘅分量,佢哋又唔会主动嚟倒水,我哋食左大概15-20分钟都要叫左两次,隔离枱仲叫佢叫「麻烦倒满啲」😅😅😅

可要求多饭~

汉堡扒咖哩饭蛋包饭