2023-08-02
熊熊姐妹黎个久违的麻甩date! 今次黎到位于太子同深水埗中间既尝味Gusto 谂住试晒佢地既鸡煲同边炉放题😆❕火锅 ➕鸡煲 ➕免费特饮❕-🌟-▪️任食鸡煲 (成人)($188)鸡煲我地叫左少辣 对于唔食得辣既我地黎讲刚刚好~ 里面好足料 用足成只鸡 而且非常嫩滑!另外佢地既紫洋葱都好甜好入味 超解腻😆 所以low key希望可以再俾多啲🤣▪️任食火锅 (成人)($188)食鸡煲食到一半就请店员帮我加水打边炉😆基本上standard既火锅配料都齐全 我地特别试左喺出面比较少见既牛骨髓 口感都几得意😂 可以一试🤭▫️华田雪山▫️原味乳酸除左一般既汽水同茶 依家晚市食任食边炉仲可以免费嗌特饮🥹 选择都唔少㗎 白熊既原味乳酸有杂果粒粒系入面增加口感 夏天饮好清爽😆 而啡熊既华田雪山都超大杯 而且甜度适中 唔会话太淡~-🌟-依家惠顾任食鸡煲+$20就有得任加鸡肉 都算几抵!17:30开始就无限时任食 啱晒朋友聚会😆
❕火锅 ➕鸡煲 ➕免费特饮❕
-🌟-
▪️任食鸡煲 (成人)($188)
▪️任食火锅 (成人)($188)
▫️华田雪山
▫️原味乳酸