今次介绍依家系小编私藏嘅一间位于深水埗嘅两层咖啡店☕️环境几舒服,咖啡同食物质素都唔错😌门口嘅通花铁闸打卡一流🤵🏻‍♂️店员服务都几好,坐楼上店员会帮你送食物上嚟🫶🏻食物选择相当之多,除咗有唔同嘅主食🍝同埋甜品,仲有好多款特色咖啡☕️同精品咖啡,同埋有唔同味道嘅巴斯克芝士蛋糕🍰选择💖推荐大家去试吓👍🏻☕️𝙱𝚕𝚊𝚌𝚔𝚌𝚌𝚒𝚗𝚘 $𝟺𝟹平时比较少见哩款🤔将𝚎𝚜𝚙𝚛𝚎𝚜𝚜𝚘加入冰水,打入空气🤤饮落去微酸浓度刚刚好✨气泡都好厚实似饮紧啤酒💕几特别👍🏻☕️𝙻𝚊𝚝𝚝𝚎 $𝟺𝟸值得一赞拉花几靓,入口顺滑奶味好香🥰饮落去嘅时候带有轻微奶油味同杏仁味,奶泡亦够厚💜🍰𝙺𝚎𝚝𝚘 𝙼𝚒𝚕𝚔 𝚃𝚎𝚊 𝙲𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎𝚌𝚊𝚔𝚎 $𝟻𝟻咖啡店有提供多款蛋糕,今次就试咗佢哋嘅奶茶生酮巴斯克蛋糕,入口几𝚜𝚖𝚘𝚘𝚝𝚑,不过我觉得如果奶茶味可以再出啲就更加好👍🏻

☕️𝙱𝚕𝚊𝚌𝚔𝚌𝚌𝚒𝚗𝚘 $𝟺𝟹

☕️𝙻𝚊𝚝𝚝𝚎 $𝟺𝟸