2023-07-23
深水埗出名多cafe,而且每间都有唔同嘅特色同主题,所以我成日都会去唔同嘅cafe食,感受下唔同嘅气氛!今次经过呢间Loop Kulture,起门口见到里面个feel几舒服咁,决定试一试!一入去,见到啲绿色嘅植物,同埋好多原木造嘅台同櫈,有一种亲亲大自然嘅感觉!再行入啲,发现Loop Kulture除左系一间cafe,仲系一间推广环保裸买嘅铺头,有唔同嘅食材同埋清洁剂可以选择。之后去到counter,拣野食同野食,之后店员问坐楼上定楼下,钟意静嘅我拣咗楼上,一上到去就发现自己拣啱咗,因为原来上面系出面好少有嘅camping 主题🏕️迎面而黎系一个布置得好靓嘅camp⛺️,有一张好chill 嘅露营櫈,隔离有各式各样嘅露营用品,总有一支小结他,坐起度chill同影相打卡,成件事好正同好靓!我就拣咗佢隔离可以望落楼下嘅一张台,坐低左一阵,店员就拎咖啡同野食黎啦!首先系Signature嘅数量限定嘅咖嘛LOOP,上嘅时候个杯系椰子水🥥同波波冰,隔离有小杯espresso☕️同椰奶俾你自己加落去,Mix好后一试,爽呀!椰子水🥥同espresso ☕️原来好夹,饮落好清新好夏天,好适合坐起露营櫈上饮,有
首先系Signature嘅数量限定嘅咖嘛LOOP,上嘅时候个杯系椰子水🥥同波波冰,隔离有小杯espresso☕️同椰奶俾你自己加落去,Mix好后一试,爽呀!椰子水🥥同espresso ☕️原来好夹,饮落好清新好夏天,好适合坐起露营櫈上饮,有一种真系去咗camping🏕️嘅感觉!
LOOP
榄菜蒜香鸡肉意粉