2024-07-02 1572 浏览
出街食饭都要健康,今次带Lisboy 来试试呢间好Fresh、色香味俱全嘅夏威夷式盖饭🥗😍🍽️ 加州风味有选择困难症嘅Lisba同小Sun妈我哋见到有咁多材料可拣时,真系无从入手😋所以叫左两个signature餐🤤呢个加洲风味有大大粒粒嘅三文鱼、三文鱼子、同岩Lisboy食嘅鸡蛋丝同青瓜🤤我地仲加左大大份熟蟹肉俾Lisboy!食到佢个肚胀卜卜!食前食后😂🫃🏻🍽️ 吖嘻先生Lisba见到个吖嘻先生名特别又未试过🤤即刻叫咗个试吓,上枱又大大碟,我估下次都系叫番细碟!大大粒嘅吞拿鱼腩再加咗海带同酸酸甜甜嘅腌萝卜🤤Lisba表示食得十分开心,但真太太太大碟了😂饱到我哋一家三口个肚由菠萝肚变🫃🏻🤰🏻🍽️ 牛油果奶昔 + 乌龙茶呢度系自助形式,想拎餐具/饮冷热柠檬水,都可以喺出边自助自取,但系跟餐厅加少少钱都可以有杯嘢饮,我就当然叫咗杯牛油果奶昔俾Lisboy🍹Lisba就叫熊仔造形嘅乌龙茶饮,Lisboy唔饮得茶就对枝熊仔形嘅水樽好有兴趣,牛油果🥑奶昔好清新🤤好味道,饮饱食醉之后都觉得自己健康咗😂

🍽️ 加州风味

🍽️ 吖嘻先生