2024-03-10 39 浏览
我同老公都好钟意四周围去唔同嘅地方试新餐厅 长沙湾呢区我哋比较陌生 附近好多工厂区 真系好少嚟今日特登上嚟呢一间宠物友善餐厅 真系好有惊喜 商场好新净 主打宠物友善 啱晒我同老公 钟意猫猫狗狗 商场好新净 好干净 地铁站 好方便 呢一间新开嘅日系嘅台式餐厅 真系好有惊喜 装修好干净 好新 自己落单冇难度 餐牌上面嘅嘢 贵精不贵多 简易容易明白 点菜又好容易 好方便 而且价钱一啲都唔贵 $100蚊内就食到一餐丰富简单 高质又健康嘅晚饭 真系好开心 为食之选 (自选两款主菜 加冷盘)日式麻湖豆腐主菜马铃薯炖牛肉 薯仔好淋 好好送饭 牛肉好鲜甜 非常开胃 盐烧鲭鱼亦都系我个人至爱 皮好香 食鱼健康又好易送饭 好开胃 日本珍珠米配上黑芝麻 非常健康 饮品 都真系好有惊喜有我近期最爱嘅 爆打香水柠檬茶 加18蚊就饮到 大食之选 (自选三款主菜) 招牌腐乳盐酥鸡 份量有好多 鸡肉淡淡肉 非常满足 秘制蕃茄牛腩 牛肉味好浓郁 个酱好好𩠌饭 比目西京烧非常之有惊喜 鱼肉好滑流 好香 呢一餐我觉得好健康 好有幸福嘅感觉 钟意佢嘅idea 宠物友善见 好欢迎啲狗狗 呢度畀人感觉好放松 嘢食好好食 令我非常

为食之选 (自选两款主菜 加冷盘)
日式麻湖豆腐

日本珍珠米配上黑芝麻 非常健康

饮品 都真系好有惊喜有我近期最爱嘅
爆打香水柠檬茶 加18蚊就饮到

爆打香水柠檬茶

大食之选 (自选三款主菜)

招牌腐乳盐酥鸡 份量有好多 鸡肉淡淡肉 非常满足

秘制蕃茄牛腩
牛肉味好浓郁 个酱好好𩠌饭

比目西京烧
非常之有惊喜 鱼肉好滑流 好香

呢一餐我觉得好健康 好有幸福嘅感觉 钟意佢嘅idea 宠物友善见 好欢迎啲狗狗 呢度畀人感觉好放松 嘢食好好食 令我非常回味
爆打香水柠檬茶