🥢望番最近啲post 大鱼大肉咗好耐 都系介绍番一啲清淡啲嘅嘢🥢连文记系一间系荔枝角都出名嘅米线 但一至六都系开到5点 星期日休息 所以只有星期六中午先食到🥢都好多人食而且会卖晒 所以唔好太晏去 我𠮶日等左十分钟就入到🐔胡椒猪肚鸡米线 $58汤底超香胡椒味 好多酸菜 但唔会太酸 系可以不停饮嘅汤底鸡份量都多 大大件 仲有只翼 不过就真鸡件 有骨的😂我会怕麻烦 猪肚都大件 钟意胡椒猪肚汤嘅必点🍄双花米线 (花菇加花胶)$69呢个汤底系猪骨鲜鸡上汤 比较清淡 又系饮晒d汤都无问题花胶同花菇都系呢到嘅招牌菜花胶同花菇都好大旧不过花菇有少少酸 米线黎讲有少少贵 不过系花胶花菇 所以都还可以接受 仲包埋热饮🥢除左米线 仲可以转米粉 泡饭 🥢其实连文记都系一间茶记 有常餐 早餐 下午餐 葱油鸡扒饭 等 🥢整体黎讲胡椒猪肚鸡比较出色 值得一试 但未去到要排好耐食 食得谭仔太多都可以转下口味

🐔胡椒猪肚鸡米线 $58
汤底超香胡椒味 好多酸菜 但唔会太酸 系可以不停饮嘅汤底