1K
👧🏻😋👅🍽✨港式fusion冰室 大推热香饼汉堡😍-🐉 门面以戏棚风格融入打工仔心声, 「有惊无险又到六点」; 店舖唔算大但龙凤墙下都有一边卡位好阔落🐉 晚餐有A-H八个餐好多唔同种类多达几十款配搭, 仲有单点signature包同小食选择好广阔-🥞餐肉炒蛋热香饼汉堡 $36💯餐肉厚身弹牙唔过咸, 炒蛋挺身热辣辣, 同质地松软香蛋味既糖浆热香饼好夹-🍩金沙朱古力流心西多士 $38✨三层包既西多中间夹满流心朱古力浆, 唔会太甜太油, 除左面头既脆脆我地食唔晒, 个西多虽然好大件但食落都唔腻-🐂 沙嗲牛肉煎双蛋饭 $60 (餐)💯沙嗲酱偏甜带麻辣味, 同出面食开既唔同应该系自己调教, 配流心蛋浆一流; 牛肉软身份量多好好送饭-🍳滑蛋叉烧饭 $68 (餐)✨蛋皮薄身但juicy, 叉烧咸咸甜甜同个豉油劲夹-🍅 老荔招牌蕃茄汤 $58 (餐)💯同我想像中番茄汤好唔同, 就应该唔系个个都钟意既主流味道: 第一下饮落有阵甜甜地话梅味, 后劲有辣几特别💯三拼双煎熟蛋加肉燥配米通粉, 甜甜地同个番茄汤几夹, 米通装满汤都好弹牙-🐖 麻麻地猪扒 跟餐加配 $18✨叫左个跟餐小食见佢咁大块问左店员, 原来
👧🏻😋👅🍽✨
港式fusion冰室 大推热香饼汉堡😍

🥞
餐肉炒蛋热香饼汉堡 $36
餐肉炒蛋热香饼汉堡

🍩
金沙朱古力流心西多士 $38

🐂
沙嗲牛肉煎双蛋饭 $60 (餐)

🍳
滑蛋叉烧饭 $68 (餐)
✨蛋皮薄身但juicy, 叉烧咸咸甜甜同个豉油劲夹

🍅
老荔招牌蕃茄汤 $58 (餐)

🐖
麻麻地猪扒 跟餐加配 $18
✨叫左个跟餐小食见佢咁大块问左店员, 原来同单点一样份量, 平足$20; 猪扒质地松化有肉汁, 麻香十足
麻麻地猪扒

🍹
特饮 跟餐 +$8
💯阿华田脆脆火山有用碎冰冻得够平均, 捞匀脆脆后都冇淋到痴晒牙算唔错
💯奶茶红豆冰个红豆蓉唔太甜好难得! 同浓郁奶茶底好夹
餐肉炒蛋热香饼汉堡