2022-05-24
大围麻辣米线云贵川风味 见到呢间几多人钟意 又去试下 做个米线小记录 小锅米线 麻辣米线 一碗$28(餐牌睇图).今日食好豪d 试多2样𩠌 ⭐️麻辣皇$62 (4𩠌)😋打文期间 谂番起都会流口水👍🏻汤底好浓杰 麻香突出 麻度足够叫咗小辣 啱啱好 辣得得几过瘾 👍🏻炸酱 同汤融为一体 令到汤底更加香口重口味人士值得一试🤔但汤底小油 唔建议饮咁多.⭐️麻辣鸡肉😧卖相唔太靓仔 唔觉得佢似鸡肉👍🏻但食落相当入味 而且肉质炖到几软⭐️麻辣腩肉👎🏻如果肥啲会好啲 👍🏻同样好入味 但一般啦 唔建议⭐️腐竹👍🏻大大块 相当吸汁 👍🏻虽然薄 但软硬度 唔会轻易穿果只反而做咗我最钟意嘅𩠌菜.根据今次经验 下次应该会叫鸡肉腐竹麻辣米线 两𩠌抵好多🤣.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_大围.#云贵川风味 (大围)地址:大围积富街31号益富阁地下A号舖.⭐️评分:味道:4/5 汤底是重点环境:2.5/5 环境小迫服务:2.5/5 qr code落单抵食:3/5..#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogg
今日食好豪d 试多2样𩠌
⭐️麻辣皇$62 (4𩠌)
😋打文期间 谂番起都会流口水
根据今次经验 下次应该会叫
鸡肉腐竹麻辣米线 两𩠌抵好多🤣
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_大围
#云贵川风味 (大围)
地址:大围积富街31号益富阁地下A号舖
⭐️评分:
味道:4/5 汤底是重点
环境:2.5/5 环境小迫
服务:2.5/5 qr code落单
抵食:3/5
#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃货 #食评 #增肥 #揾食 #食好西 #相机食先 #香港美食 #大围美食 #麻辣 #米线